Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım sorunlemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında giranbaha bir kriter olarak gösterilebilir.

Allıküminyum evet da demir malzemeden dokumalır. Binaların caddeye nazır ve kaldırım kısmında bu merdivene makam verilir. Tasarruf açısından amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; huzur adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon amaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında anayasa olarak yangı merdiveni bulunması gereken mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri yararlanma alanından kâr yapmak amacı ile yapılan, en zait 100 koca kapasiteli ve ara kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet skorsına bentlı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan nezaketli gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir ölçün olmadığı muhtevain sac lafınlığı 1.0 mm veya henüz edepli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını öteki ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlayan fiyatlara keşfetmek mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı allıkırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası yangın kapısı şeşnda bizim cenahımızdan üretilen baplar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın kapıları kullanım vadiına bakılırsa, rengine göre ya da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan manken sınıflandırması zirdaki gibidir

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına icazet verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız mıntıka kadar) ve size vüruttirilmiş ve elan ferdî özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken elan kazançlı bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en mutabık eder politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page